Bittorrent downloads met Vuze

Er kwam deze week een nieuwe versie uit van het Vuze downloadprogramma voor Bittorrent.
Vuze

Op dit blog kon je al eerder lezen over het Vuze downloadprogramma voor Bittorrent. Gisteren bracht het bedrijf dat Vuze ontwikkeld een nieuwe versie uit van Vuze. Deze versie, met als nummer 5.4.0.0., kent nieuwe functies en een stabiele werking. Wil je films, tv-series of muziek downloaden via Bittorrent dan is Vuze een goed programma om te gebruiken. Downloaden kan hier.

Vuze is een programma dat geschreven wordt in de programmeertaal Java. Daardoor is Vuze op een groot aantal besturingssystemen te gebruiken. Onder andere een Windows versie, een Linux versie en een versie van Apple Mac van Vuze zijn beschikbaar. Via de link kun je elk van deze versies van Vuze downloaden om te beginnen met het downloaden van muziek, tv-series en films via Bittorrent. Daarnaast kun je met Vuze ook e-books en software downloaden met behulp van torrent-bestanden.

De interface van Vuze is supereenvoudig en wijst zichzelf: downloaden met Bittorrent wordt zo wel erg leuk :)
De interface van Vuze is supe reenvoudig en wijst zichzelf: downloaden met Bittorrent wordt zo wel erg leuk 🙂

Vuze of Azureus?

Vuze heette vroeger Azureus. In de loop der jaren werd het populaire bittorrent programma van naam veranderd en sindsdien heet Azureus dus Vuze. Qua naam is de software veranderd maar ook kreeg het programma veel nieuwe mogelijkheden sinds de naamswijziging.

Zo bevat Vuze een ingebouwde Bittorrent tracker zodat het delen van bestanden met andere mensen mogelijk is. Ook kun je binnen een download aangeven welke bestanden je absoluut wil downloaden Deze bestanden zal Vuze dan als eerste binnenhalen. Handig als je een paar liedjes van een artiest wil downloaden maar alleen volledige albums kunt terugvinden. Een andere handige functie van Vuze is de mogelijkheid waarmee je binnen Vuze kunt aangeven welke torrents prioriteit hebben. Zo kun je, als je veel films, tv-series of muziek tegelijkertijd download, heel snel je belangrijkste Bittorrent downloads binnenhalen.

Vuze uitbreiden met Plugins

Vuze kan heel gemakkelijk uitgebreid worden met plugins. Zo kan je de software heel handig uitbreiden met extra functies. Bijvoorbeeld om bij muziek downloads songteksten mee te downloaden of om bij tv-serie en film downloads via Bittorrent snel de juiste hoesjes of covers te verkrijgen.

Ben je enthousiast geworden over de Vuze bittorrent software? Dan kun je via de website in de inleiding van deze pagina Vuze gratis downloaden. Voor torrents om te gebruiken in combinatie met Vuze is de Pirate Bay een goede keuze. Veel succes en plezier met het downloaden 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s